Tratament cu PlexR, cum?

Esti medic si doresti sa te convingi?
Trateaza propriul pacient utilizand PlexR pentru a vedea eficacitatea!
Contacteaza-ne pentru programare sau interes pentru urmatorul nostru workshop.

 

Care sunt avantajele tratamentului cu plasma PlexR® fata de alte terapii?
Tehnologia cu plasma (unica PlexR®) descoperita relativ recent, cu 10 ani de succes clinic international este radical diferita fata de chirurgia traditionala, laser, radiofrecventa, electrocauter si prezinta beneficii majore. Efectul complex si  simultan datorat plasmei produsa de PlexR®  produce efectele terapeutice mentionate mai jos. Plasma exista sub foarte multe forme de la cea din Soare la televizorul cu plasma si doar o anumita combinatie de parametri interni produce exact plasma cu efecte terapeutice benefice probate de 10 ani de succes clinic.

Cum faci diferenta, care functioneaza care nu? 

Comercial exista mai multe aparate care sunt promovate ca lucrand cu plasma (sau numele brandului sugereaza asta) cu preturi foarte variabile. Urmatoarele intrebari sunt relevante:

  • Sunt atatia medici in intreaga lume care folosesc de mult timp aparatul cu rezultate f bune?
  • Pot sa te invete tehnica de folosire?
  • Pot sa te lase sa testezi pe un pacient si sa vezi rezultatul pentru a te convinge personal?
  • Acul ramane rece cand lucrezi incat poti pune mana pe el?  (la radiofrecventa se incinge)
  • Are un electrod (la pacient sau in piesa de lucru) pe langa acul cu care lucrezi?  (este aparat cu radiofrecventa care arde pielea prin trecerea curentului electric prin pacient = risc mare de cicatrice)

 

Tehnologia cu plasma PlexR® permite in conditii de siguranta o interventie unica la nivel mondial: Blefaroplastia dinamica  nonablativa  sau altfel spus remodelarea pleoapelor (inferioare si superioare) si rejuvenarea epidermului pleoapei. Singura alternativa este blefaroplastia chirurgicala cu riscuri majore si rezultate variabile. Blefaroplastia cu PlexR este dinamica in sensul ca rezultatul obtinut in timpul interventiei este si rezultatul de dupa vindecare astfel ca puteti verifica permanent pentru a opri tratamentul la obtinerea rezultatului dorit.

Plasma PlexR® produce:

 

Vindecarea se produce fara cicatrice dar este necesar un timp pana la vindecarea completa (downtime variabil in functie de zona si intensitatea tratamentului). Exista un protocol strict de ingrijire post tratament pentru succes.

Reinterventia, in caz ca este dorita,  se poate face la minim 30 de zile de la prima interventie cand este interesata aceeasi zona. Pentru zone diferite se poate interveni oricand.