Workshop PlexR 5, 6 Februarie 2016 Timisoara Hotel Savoy

plexrAvem plăcerea de a va invita in Timisoara la Workshop-ul exclusiv PlexR pentru a deprinde prin demonstrație pe pacient și hands on pe pacientul propriu tehnicile de lucru cu plasma generata de PlexR în:

– 5 Februarie (vineri) ora 14.00 – 19.00 sau
– 6 Februarie (sambata) ora 10.00 – 15.00

in sala de conferinte a Hotelului Savoy, Splaiul Tudor Vladimirescu 2, Timisoara

Confirmați acum participarea pentru a rezerva un loc (precizați ziua, workshop-urile sunt identice) la suport @ plexr.ro . Mentionati dacă veniti cu un pacient propriu.
Aprecierea medicilor dermatologi participanti in workshopurile PlexR: calitatea prezentarii teoretice, demonstratiei si suportului pentru curs: 99% FOARTE BUN!

Taxa curs: timpul acordat de dvs. pentru a deprinde tehnici cu un mare grad de acceptare din partea pacienților, rezultate spectaculoase și profit mare!
Amortizarea investitiei: 3-12 luni! Costul consumabilelor per pacient: 20 eurocenti = profitul maxim! Unitate mobila cu garantie 2 ani, service post garantie si revizie la 2 ani!
Beneficiati de suportul nostru de marketing pentru a promova tratamentul cu plasma la pacienti. Pentru brosura pentru pacienti click aici.
Nu puteti participa dar sunteti interesat? Trimite-ti un pacient la oricare din workshop-uri pe care apoi sa il urmariti in evolutie. Va vom pune la dispozitie poze inainte si filmul tratamentului, nu ne credeti pe cuvant! Locuiti departe de Timisoara? Contactati-ne pentru a solicita mai multe detalii.

Indicatiile terapiei cu plasma cu ajutorul PlexR.
Tratamente:
Chirurgia non ablativa cu plasma pentru indepartarea cicatricilor, discoloratiilor, formatiunilor tumorale benigne, tatuajelor fara anestezie, fara cicatrice, fara sangerare cu ajutorul PlexR este metoda cu riscurile cele mai mici si acceptarea cea mai mare din partea pacientilor.

Estetica:
Blefaroplastia non ablativa dinamica este un tratament unic precum si indepartarea ridurilor, cutelor, cicatricilor (inclusiv acneice) … fara anestezie, fara sangerare, fara aditii de material sau excizii si cu vindecare fara cicatrice deschide oportunitatea de a oferi tratamente noi fara efecte adverse cu vindecare accelerata si cu un mare grad de acceptare al pacientului.
Lucrul cu plasma înlocuiește terapiile cu laser la o fracțiune de cost, fără efecte adverse specifice laserului. Potențialul de tratament este fără egal, în acest moment sunt doar doua cabinete care oferă tratamente cu plasma PlexR în România!
Indicatii în pliant, sau imagini si explicatii pentru pacienti .

Detalii workshop PlexR:

Demonstrație pe pacient urmată de lucru pe pacientul dvs* îndrumat de Dr Roye Adrian cu ajutorul PlexR® pentru a deprinde următoarele tehnici:
– Blefaroplatie non-ablativă dinamică – UNIC IN ROMÂNIA!
– Îndepărtarea tumorilor benigne, discolorații, cicatrici,
acnee activă sau cicatrici
– Îndepărtarea ridurilor, cutelor
Magnificatie și proiectare pe ecran a zonei de lucru.

AGENDA
– Prezentare teoretică – 45 min
– Demonstrație pe pacient – 60 min
– Pauză de cafea, gustari
– Practică pe pacientul propriul cu indrumare – 180 min

PREZENTATOR
Dr Roye Adrian – www.dr-roye.de
Medic Dermatolog Germania, practică în regim privat în Germania în ultimii 25 ani, expert soft-surgery, tehnologii cu plasmă, laser …

ÎNSCRIERI* la: suport @ plexr.ro sau 0722.850.870
* Rugăm confimați ziua și diagnosticul pacientului cu care doriți să veniți.
Recomandăm să veniți însoțit de un pacient pentru blefaroplastie, riduri sau alte tratamente pentru a putea deprinde tehnica. Vom selecta doar tratamentele care se pot finaliza în timpul prezentării. Pacienții sunt rugați să sosească pe 5 Feb (Vineri) la ora 16.oo iar pe 6 Februarie (Sâmbătă) la ora 12.00 pentru a aștepta cât mai puțin